Spaarne 51 | HAARLEM ‹ Ga terug

Beschikbaar

Huurprijs € 1.695,- per maand

Kenmerken

Bouwjaar:1960

Woonoppervlakte:135m2

Overige oppervlakte:5m2

Inhoud:300m3

Aanvaarding:in overleg

Zeer royaal appartement (woonopp. ca. 140 m²) met een prachtig uitzicht over de rivier Het Spaarne, de boten en haar historische panden aan de overzijde. Het woongedeelte van het appartement ligt boven straatniveau, dat zorgt ervoor dat u over de geparkeerde auto’s uitkijkt.

Op een paar minuten loopafstand van de gezellige Haarlemse binnenstad met haar vele pleinen, restaurants, cafés en ruim winkelaanbod. Het NS station Haarlem, met directe verbindingen naar Amsterdam, Den Haag en Rotterdam ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de woning. De belangrijkste uitvalswegen richting Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol zijn goed bereikbaar.

Indeling:

Begane grond: entree, aan de voorzijde een prachtige living (5,9x4,35)met hoge raampartijen en wederom het schitterende uitzicht over het Spaarne. In de tussenruimte 8,8x3,15 is de moderne open keuken gesitueerd. Naastgelegen de (wordt nog gerealiseerd) badkamer met toilet, douche en wastafel. De gehele begane grond is voorzien van een hardhouten vloer.

Aan de achterzijde een grote (werk/eet)kamer (5,0x5,5) met vaste kasten welke eventueel als 2e slaapkamer kan worden gebruikt. Vanuit de tussenruimte is er een trap naar…

Souterrain: zeer ruime slaapkamer (9,5x 3,7) met kast- en bergruimte en aan de voorzijde twee te openen ramen.

• Unieke locatie!
• Veel vaste kasten
• Eigen gas-, elektra- en watermeter
• Oplevering in overleg
Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Brochure