Haarlem – Leidsezijstraat 16

Vraagprijs
€ 599.000,- k.k.
Bouwjaar:
oppervlakte
kamers
Perceeloppervlakte

Omschrijving

Op de rand van de Leidsebuurt en de binnenstad gelegen smetteloze en perfect onderhouden multifunctionele bedrijfsruimte/garage. Met een totaal oppervlakte van circa 300m². Het complex is in 1995 volledig nieuw gebouwd en voorzien van een vloeistofdichte, dubbel gewapende betonvloer, stalen draagconstructies en een geïsoleerd dak met grote, te openen daklichten. Verder beschikt het over een apart kantoor, keuken, douche en toilet en een ruime afgesloten bergruimte.

TOPLOCATIE! Loop de straat uit richting de Leidsevaart, steek de brug over en je loopt zo de oude binnenstad in. Eindeloos winkelen, volop cultuur en heerlijk eten en drinken, Haarlem heeft het allemaal! Tevens zijn er diverse (basis) scholen in de directe omgeving. Binnen 20 minuten fiets je naar het strand en het uitgebreide net van bussen en treinen zorgt voor een uitstekende verbinding met Amsterdam en de rest van de Randstad. Op een paar minuten loop je naar het nieuwe winkelcentrum Plaza Westergracht.

DE GOED ONDERHOUDEN BOVENWONING VAN CA. 90M² MET TERRAS, IS VAN DEZELFDE EIGENAAR EN KAN EVENTUEEL LEEG WORDEN GEKOCHT.

INDELING:

Entree via de brede (2,44m x 2,96m) overheaddeur, die ook is voorzien van een loopdeur. Doorloopruimte met trapkast en de meterkast. Open multifunctionele (garage)ruimte van circa 14m x 14m. Op de muren rondom zijn diverse elektrapunten en aansluitingen voor de luchtcompressor aangebracht. De grote daklichten en lichtstraat zorgen voor veel daklicht. Verder is er een separate kantoorruimte met een raam naar de garage en een ruime keuken met keukenblok en een kast t.b.v. de C.V.-opstelling en aansluitingen voor een wasmachine en droger. Tevens is er een doucheruimte met een toilet en een ruime berging/magazijn.

• Elektra: 8 groepen en krachtstroom
• Het is mogelijk om een autobrug te plaatsen
• Luchtcompressor met meerdere aansluitingen
• CV-ketel: Nefit Topline 2015
• Alarminstallatie
• Bestemming: Gemengd -3 conform bestemmingsplan “Leidsebuurt”
• Oplevering kan snel

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 599.000,- k.k.
Aangeboden sinds 20 februari 2023
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort bouw bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Indeling
Aantal kamers kamers ( slaapkamers)