Aankoop

U staat op het punt om één van de grootste aankopen in uw leven te doen. Als aankopend makelaar weten wij maar al te goed hoe belangrijk professionele één-op-één begeleiding hierbij is. Hieronder hebben wij deze begeleiding weergegeven in 10 essentiële stappen.

Intake-gesprek

Allereerst maken wij een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis, waarbij wij uw woonwensen uitgebreid in kaart brengen.

Rondje van de zaak

Indien u niet voldoende bekend bent met uw toekomstige woonomgeving nemen wij graag de tijd om met u een ronde door de omgeving te maken en de verschillende facetten toe te lichten.

Dagelijkse informatieverstrekking

Iedere ochtend ontvangen wij via het unieke NVM-uitwisselingssysteem het laatste woningaanbod. Dit verschijnt minimaal één dag later op www.funda.nl.

Selecteren van de juiste woning

Wij maken uit het nieuwe aanbod een selectie van woningen die overeenkomt met uw zoekprofiel en zorgen dat er bij de verkopend makelaar zo snel mogelijk een afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt.

Bezichtigen

Het bezichtigen van een woning is een van de belangrijkste werkzaamheden, waarin een makelaar zich kan en onderscheiden en bewijzen. Behalve naar de bouwkundige staat wordt er ook door ons gelet op de omgevingsfactoren, eventuele bodemverontreiniging, funderingsproblemen en mogelijke juridische belemmeringen.

Onderhandelingen

De fase van onderhandelen is minstens zo belangrijk als de voorgaande fase. Een succesvolle aankoop is meer dan alleen een gunstige aankoopprijs. Er zijn meer factoren die van belang zijn en waarover onderhandeld moet worden, zoals de opleveringsdatum, de eventuele voorbehouden en de roerende zaken. Wij voeren de onderhandeling professioneel en slagvaardig, geheel in samenspraak met u.

Koopovereenkomst

Wanneer de koop gesloten is, wordt er door de verkopende partij een koopovereenkomst opgemaakt. Deze zullen wij grondig met u doornemen, voordat u deze ondertekent.

Termijnbewaking

Bij een tot stand gekomen koopovereenkomst kunt u met verschillende termijnen te maken hebben. Bijvoorbeeld het verlopen van de ontbindende voorwaarden of het storten van de waarborgsom. Wij houden deze termijnen nauwkeurig voor u bij, zodat hierover geen problemen kunnen ontstaan.

Overdracht bij de notaris

Op de dag van de oplevering gaan wij met u mee naar de notaris waar de overdracht zal plaatsvinden. Mochten er tijdens de overdracht nog onduidelijkheden ontstaan, dan kunnen wij u ter plekke bijstaan en adviseren.

Een succesvolle aankoop

Gefeliciteerd! Rest ons niets meer dan u te feliciteren met een succesvolle aankoop. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

nvm
nwwi
vastgoedcert-1024x246

Recente aan- en verkopen

Hoge Duin en Daalseweg 26

Bloemendaalseweg 329F

Reinier van Holylaan 11

Nieuwe woning?

Volg het laatste huizen aanbod op Facebook!